• youtube
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
hui

Nā Keʻena Hoʻomaloʻo WesternFlag— Phellodendron Air Energy Drying Room

Kāpae

Inoa Papahana Hoomaloo Phellodendron
Heluhelu ʻO Chongzhou City, Sichuan Province, Kina
Lako Hoomaloo 25PKeena Hoomaloo Ea Ea
Ka hiki 5 tona / pūʻulu

He aha ka Phellodendron?

https://www.dryequipmfr.com/

ʻO Phellodendron ka ʻili maloʻo o ka ʻili melemele o ka ʻohana rutaceae. Loaʻa iā ia nā hana o ka hoʻomaʻemaʻe wela a me ka detoxifying, ka hoʻokuʻu ʻana i ke ahi a me ka hoʻomaloʻo ʻana i ka wai. Hoʻokaʻawale ʻia ʻo Phellodendron i Chuanhe a me Guanhe Phellodendron. Aia ka wahi hana nui o Chuanhe Phellodendron ma ka hikina o Sichuan Province ma Kina a ua hānau ʻia i loko o ka ululāʻau hui ʻia ma luna o 900 mau mika ma luna o ke kiʻekiʻe.

https://www.dryequipmfr.com/

Eia ka hihia maloʻo o nā mea kūʻai ma Chongzhou City, Sichuan Province:

Kekahi Hoomaloo

https://www.dryequipmfr.com/

Na ka mea hana e ʻoki i ka Phellodendron i ʻāpana a waiho ʻia ma luna o ke kaʻa hoʻomaloʻo i hoʻopaʻa ʻia, a laila hoʻolei i loko o ka lumi maloʻo.

https://www.dryequipmfr.com/

Hoʻolako ʻia kēia lumi hoʻomaloʻo me 12 pahu hoʻomaloʻo. Hiki ke hoʻomaloʻo ʻia 4 tons Phellodendron hoʻokahi pūʻulu.

https://www.dryequipmfr.com/

ʻO ke kumu wela ʻo 25P air energy dryer, ka mea i wela wikiwiki a loaʻa ka hopena hoʻokuʻu wai maikaʻi. Loaʻa i nā mea hana kahi mea hoʻolaʻa wela wela i kūkulu ʻia, hiki ke hoʻihoʻi a wela i ka ikehu wela a hoʻokomo hou i ka ʻōnaehana ea kaʻapuni ma o ka peʻahi, hiki ke mālama i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu a me ke kumu kūʻai haʻahaʻa. A eia kekahi, hoʻopuka ia i ka ea wela maʻemaʻe e hoʻomaloʻo i nā mea, e hoʻomaʻemaʻe a me ka pollution ʻole

Hoʻolako ʻia me ka mea hoʻoponopono naʻauao, hiki ke hoʻomalu i ka mahana a me ka haʻahaʻa e like me ke kaʻina hoʻomaloʻo preset, a ma laila'ʻAʻole pono ka hana hoʻohuli lima, i hoʻomaikaʻi i ka pono maloʻo.

Welina mai i ka nīnau!


Ka manawa hoʻouna: Mei-15-2024